Sentimentai

Meniu

Mūsų šefai suteiks Jums pilną įspūdžių kelionę po gastronomijos pasaulį!

Šefo komplimentai sentimentams

Patiekalai ieškantiems įvairovės

Kreminė pikantiška kokosų ir rudeninių daržovių sriuba

6

Ketas aštunkojis

29

Burgundiška jautiena

19

Sviežūs itališki makaronai su burgundiška jautiena

16

Bulviniai blynai su varškės kremu ir rausvąja skandinaviška silke

13

Rausvajo tuno kepsnys

25

Meniu

Užkandžiai

Ant sviesto keptos argentinietiškos tigrinės krevetės su midijomis

16

Traškios gruzdintos tigrinės krevetės

16

Keptos naminės sūrio spurgytės

Natūralios arba aštrios

7

Kalmarų žiedai tešloje

7

Svogūnų žiedai tešloje

6

Rožinio tuno tartaras

14

Jautienos tartaras

14

Kepta duona

su kietojo sūrio padažu (1.3.5.7)

6

Užkandžių asorti

prie vyno (1.3.5.7)

14

Marinuotų alyvuogių asorti

6

Mažiesiems

Kapotos vištienos kepsneliai su bulvytėmis fri

Arba bulvių piure 

11

Skrudintos bulvytės

su padažu (1.3.7)

6

Kepti varškėtukai

8

Kepti lietiniai blyneliai be įdaro

6

Šviežūs itališki makaronai su sūriu ir grietinėle

8

Desertai

Šokoladinis desertas „Fondantas“

(1.3.7.)

7

Firminis restorano desertas

(1.3.7)

7

Dienos desertas

(1.3.7)

— Teirautis padavėjo

6

Natūralaus Itališko pieno ledai

(1.3.7)

— Teirautis padavėjo

7

Pieniški kokteiliai

iš natūralaus pieno ledų (1.3.7.)

— Teirautis padavėjo

6

Sulčių kokteilis „Iceberg“

su ledais (1.3.7.)

5

Salotos

Karštos antienos salotos

14

Rytietiškos rausvojo tuno salotos

14

„Cezario“ salotos su kepta vištiena

10

„Cezario“ salotos su tigrinėmis krevetėmis

13

Sriubos

Karališka žuvienė su jūros gėrybėmis

9

Šefo sriuba

7

Kreminė pikantiška kokosų ir rudeninių daržovių sriuba

6

Karštieji patiekalai

Jūros duoklė restoranui

Klausti padavėjo – dienos žuvis

18

Juodojo paltuso steikas

18

Kepta atlantinės menkės nugarėlė

18

Lašišos filė kepsnys

18

Kepta sterko filė

18

Juodieji moliuskai vyno padaže

16

Troškinti kalmai su jūros gėrybėmis

18

Sviežūs itališki makaronai su jūros gėrybėmis

16

Antienos krutinėlė

25

Brandintas jautienos išpjovos steikas

29

Ėrienos „Rump“ steiko medalionai

29

Ėrienos nugarinė su kauliuku

29

Veršiuko kepenėlių steikas

18

Vištienos krūtinėlės kepsnys

15

Sviežūs itališki makaronai su burgundiška jautiena

16

Lietinių blynelių krepšeliai su špinatais ir varške, krevečių padaže

13

Kiaulienos sprandinė grūdėtų garstyčių medaus glazūroje

16

Lietuviškas karbonadas

— su miško grybų padažu (1.3.7)

— su bbq padažu

15

Bulviniai blynai

– Su grietine ir spirgučiais

– Su miško grybų padažu

11

Bulviniai blynai su lašiša ir varškės kremu

13

Užkandžiai

Ant sviesto keptos argentinietiškos tigrinės krevetės su midijomis

16

Traškios gruzdintos tigrinės krevetės

16

Keptos naminės sūrio spurgytės

Natūralios arba aštrios

7

Kalmarų žiedai tešloje

7

Svogūnų žiedai tešloje

6

Rožinio tuno tartaras

14

Jautienos tartaras

14

Kepta duona

su kietojo sūrio padažu (1.3.5.7)

6

Užkandžių asorti

prie vyno (1.3.5.7)

14

Marinuotų alyvuogių asorti

6

Mažiesiems

Kapotos vištienos kepsneliai su bulvytėmis fri

Arba bulvių piure 

11

Skrudintos bulvytės

su padažu (1.3.7)

6

Kepti varškėtukai

8

Kepti lietiniai blyneliai be įdaro

6

Šviežūs itališki makaronai su sūriu ir grietinėle

6

Salotos

Karštos antienos salotos

14

„Cezario“ salotos su kepta vištiena

10

Rytietiškos rožinio tuno salotos

14

„Cezario“ salotos su tigrinėmis krevetėmis

13

Sriubos

Karališka žuvienė su jūros gėrybėmis

9

Šefo sriuba

7

Kreminė pikantiška kokosų ir rudeninių daržovių sriuba

6

Karštieji patiekalai

Jūros duoklė restoranui

Klausti padavėjo – dienos žuvis.

18

Juodojo paltuso steikas

18

Kepta atlantinės menkės nugarėlė

18

Kepta sterko filė

18

Lašišos filė kepsnys

18

Rausvajo tuno kepsnys

25

Juodieji moliuskai vyno padaže

16

Troškinti kalmai su jūros gėrybėmis

18

Šviežūs itališki makaronai su jūros gerybėmis

16

Šviežūs itališki makaronai su burguniška jautiena

16

Antienos krutinėlė

25

Ėrienos „Rump“ steiko medalionai

29

Ėrienos nugarinė su kauliuku

29

Veršiuko kepenėlių steikas

18

Vištienos krūtinėlės kepsnys

15

Lietinių blynelių krepšeliai su špinatais ir varške krevečių padaže

13

Kiaulienos sprandinė grūdėtų garstyčių medaus glazūroje

16

Lietuviškas karbonadas

— su miško grybų padažu (1.3.7)

— su bbq padažu

15

Bulviniai blynai

– Su grietine ir spirgučiais

– Su miško grybų padažu

11

Bulviniai blynai su lašiša ir varškės kremu

13

Desertai

Šokoladinis desertas „Fondantas“

(1.3.7.)

7

Firminis restorano desertas

(1.3.7)

7

Dienos desertas

(1.3.7)

— Teirautis padavėjo

6

Natūralaus Itališko pieno ledai

(1.3.7)

— Teirautis padavėjo

7

Pieniški kokteiliai

iš natūralaus pieno ledų (1.3.7.)

— Teirautis padavėjo

6

Sulčių kokteilis „Iceberg“

su ledais (1.3.7.)

5

Gaivieji gėrimai

Energetinis gėrimas „Red Bull“

4

Naminis limonadas

Klausti padavėjo

5

Coca Cola, Sprite, Fanta, Tonic,

2,7

Gira natūrali

300ml / 500ml (klausti aptarnarnaujančio personalo)

3 / 4,5

Sultys įvairios

200ml / 1L

2,3 / 8

Šviežiai spaustos sultys

(klausti aptarnarnaujančio personalo)

4,5

Geriamasis vanduo „Vichy“

Gazuotas / negazuotas

2

Stalo vanduo 1L

Su vaisiais ir mėta

3

Nealkoholiniai kokteiliai

Orange Spritz

9

Martini Fruit

9

Kava, arbata, priedai

Juoda kava, Espreso

3

Kava su pienu

3,30

Kapučino kava

4

Pieno kava „Latte“

4

Kava su sirupais

4

Plikoma arbata

Juodoji; žalioji; vaisinė; šviežių žolelių; naminė vaisinė arbata

— citrinos griežinėlis – 0,45€

— medus natūralus – 1,40€

— pienas – 0,60€

3,30

Alkoholiniai kokteiliai

Jungle Bird

(baltas romas, aperolis, ananasų, citrinų sultys, sirupas)

10

Žaliasis Spritz

(aperatyvas P31, prosecco, min. vanduo)

10

Aperol Spritz

(aperolis, prosecco, min. vanduo)

10

Limoncello Spritz

(limoncello, džinas, prosecco, min. vanduo)

10

Mint Julep

(viskis, laimo sultys, mėta, soda, rudas cukrus)

10

Mango Gin Lagoon

(džinas, prosecco, soda, mango piure, apelsinų sultys)

10

Mimoza

(prosecco, natūralios apelsinų sultys)

10

Alus, Sidras

0,25l.
0,5l.

Grimbergen tamsus alus

4

5,20

Carlsberg

4

5,20

Kronenbourg blanc

4

5,20

Amstel beer 0,5l. skarda

4,40

Somersby kriaušių 0,33l.

4,50

Strongbow Apple Dry 0,33l.

4,50

Nealkoholinis
Švyturio 0,5l.
Brooklyn 0,33l.
Kronenbourg Blanco 0,33 l.

4

Konjakas, Brendis

40ml.
0,7l.

Courvoisier V.S.O.P

7

93

Janneau Grand Amagnak V.S.O.P

7

93

Martel V.S

7

70

Torres 10

4

42

Torres 5

3,80

38

Alus, Sidras

Grimbergen tamsus alus

0,25l. - 4

0,5l. - 5,20

Carlsberg

0,25l. - 4

0,5l. - 5,20

Kronenbourg blanc

0,25l. - 4

0,5l. - 5,20

Amstel beer 0,5l. skarda

4,40

Somersby kriaušių 0,33l.

4,50

Strongbow Apple Dry 0,33l.

4,50

Nealkoholinis
Švyturio 0,5l.
Brooklyn 0,33l.
Kronenbourg Blanco 0,33 l.

4

Konjakas, Brendis

Courvoisier V.S.O.P

40ml. - 7

0,7l. - 93

Janneau Grand Amagnak V.S.O.P

40ml. - 7

0,7l. - 93

Martel V.S

40ml. - 7

0,7l. - 70

Torres 10

40ml. - 4

0,7l. - 42

Torres 5

40ml. - 3,80

0,7l. - 38

Viskis

40ml.
0,7l.

Islay Mist 10YO

8

100

Islay Mist Original

6

70

Jack Daniel's,
Jack Daniel's Honey, Fire

5,60

65

Tullamore Dew

5

50

Jameson

5

50

Džinas, Romas, Tekila

40ml.
0,7l.

Langley's London Dry

3,60

50

Black Tears Dry Spiced

4,50

50

Old Nick White

3,50

50

Rooster Rojo 100%
Silver, Gold

4,50

55

Viskis

Islay Mist 10YO

40ml. - 8

0,7l. - 100

Islay Mist Original

40ml. - 6

0,7l. - 70

Jack Daniel's,
Jack Daniel's Honey, Fire

40ml. - 5,60

0,7l. - 65

Tullamore Dew

40ml. - 5

0,7l. - 50

Jameson

40ml. - 5

0,7l. - 50

Džinas, Romas, Tekila

Langley's London Dry

40ml. - 3,60

0,7l. - 50

Black Tears Dry Spiced

40ml. - 4,50

0,7l. - 50

Old Nick White

40ml. - 3,50

0,7l. - 50

Rooster Rojo 100%
Silver, Gold

40ml. - 4,50

0,7l. - 55

Degtinės

40ml.
0,7l.

Elit Vodka

5,50

70

Finlandia

3,60

40

Scandi

3,60

40

Trauktinės, Vermutai

40ml.
0,7l.

Rigas Black Balzam

3,30

28

Bacherovka

3,30

28

Martini 100ml.

3,60

32

Jagermeister

3,80

40

Degtinės

Elit Vodka

40ml. - 5,5

0,7l. - 70

Finlandia

40ml. - 3,60

0,7l. - 40

Scandi

40ml. - 3,60

0,7l. - 40

Trauktinės, Vermutai

Rigas Black Balzam

40ml. - 3,30

0,7l. - 28

Bacherovka

40ml. - 3,30

0,7l. - 28

Martini 100ml.

40ml. - 3,60

0,7l. - 32

Jagermeister

40ml. - 3,8

0,7l. - 40

Raudonasis vynas

150ml.
0,75l.

Frescobaldi Mormoreto Toscana 2017 (sausas)

128

Joseph Drouhin Maranges Premier 2019 (sausas)

69

Italo Cescon Rofosco (sausas)

8

33

Chateau Grand Bouchon Medoc (sausas)

7

30

Freixenet Primitivo Igp Puglia (sausas)

7

30

Freixenet Italian Rose (rožinis, sausas)

7

30

Barone Montalto CDF Syrah (sausas)

7

30

Iveria Valley Kindzmarauli (sausas)

7

30

Nealkoholinis vynas Freixenet (pusiau saldus)

6,50

26

Baltasis vynas

150ml.
0,75l.

Poggio alle Gazze Dell'Ornellaia Toscana (sausas)

100

Petit Chablis Domaine Du Colombier (sausas)

69

Italo Cescon Chardonnay (sausas)

8

33

Freixenet Pinot Grigio (sausas)

7

30

Barone Montalto CDF Viogner (sausas)

7

30

Cannoisseur Colombard - Sauvignon - Gros Manseng (sausas)

7

30

50° Riesling
(pusiau saldus)

7

30

Peter Meyer Riesling (pusiau saldus)

7

30

Nealkoholinis vynas Freixenet (pusiau saldus)

6,50

26

Raudonasis vynas

Frescobaldi Mormoreto Toscana 2017 (sausas)

0,75l. - 128

Joseph Drouhin Maranges Premier 2019 (sausas)

0,75l. - 69

Italo Cescon Rofosco (sausas)

150ml. - 8

0,75l. - 33

Chateau Grand Bouchon Medoc (sausas)

150ml. - 7

0,75l. - 30

Freixenet Primitivo Igp Puglia (sausas)

150ml. - 7

0,75l. - 30

Freixenet Italian Rose (rožinis, sausas)

150ml. - 7

0,75l. - 30

Barone Montalto CDF Syrah (sausas)

150ml. - 7

0,75l. - 30

Iveria Valley Kindzmarauli (sausas)

150ml. - 7

0,75l. - 30

Nealkoholinis vynas Freixenet (pusiau saldus)

150ml. - 6,50

0,75l. - 26

Baltasis vynas

Poggio alle Gazze Dell'Ornellaia Toscana (sausas)

0,75l. - 100

Petit Chablis Domaine Du Colombier (sausas)

0,75l. - 69

Italo Cescon Chardonnay (sausas)

150ml. - 8

0,75l. - 33

Freixenet Pinot Grigio (sausas)

150ml. - 7

0,75l. - 30

Barone Montalto CDF Viogner (sausas)

150ml. - 7

0,75l. - 30

Cannoisseur Colombard - Sauvignon - Gros Manseng (sausas)

150ml. - 7

0,75l. - 30

50° Riesling
(pusiau saldus)

150ml. - 7

0,75l. - 30

Peter Meyer Riesling (pusiau saldus)

150ml. - 7

0,75l. - 30

Nealkoholinis vynas Freixenet (pusiau saldus)

150ml. - 6,50

0,75l. - 26

Šampanas

0,75l.

Alfred Gratien, Brut

82

Putojantis vynas

150ml.
0,75l.

Freixenet Asti DOCG, baltas, saldus

28

Minetto Prosecco Doc Treviso, Brut

7

28

Nealkoholinis Mionetto, sausas

6

24

Šampanas

Alfred Gratien, Brut

0,75l. - 82

Putojantis vynas

Freixenet Asti DOCG, baltas, saldus

0,75l. - 28

Minetto Prosecco Doc Treviso, Brut

150ml. - 7

0,75l. - 28

Nealkoholinis Mionetto, sausas

150ml. - 6

0,75l. - 24

Alergijas arba netoleravimą sukeliančios medžiagos arba produktai:

  1. Glitimo turintys javai (t.y kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas)
  2. Vėžiagyviai ir jų produktai
  3. Kiaušiniai ir jų produktai
  4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus žuvies želatiną
  5. Žemės riešutai ir jų produktai
  6. Sojų pupelės ir jų produktai
  7. Pienas ir jo produktai, išskyrus išrūgas ir laktitolį
  8. Riešutai (migdolai, lazdyno, graikiniai, anakardžiai, pekaninės karijos, pistacijos)
  9. Salierai ir jų produktai
  10. Garstyčios ir jų produktai
  11. Sezamo sėklos ir jų produktai
  12. Sieros dioksidas ir sulfitai
  13. Lubinai ir jų produktai
  14. Moliuskai ir jų produktai