
Sentimentai
Meniu
Mūsų šefai suteiks Jums pilną įspūdžių kelionę po gastronomijos pasaulį!
Šefo komplimentai sentimentams
Patiekalai ieškantiems įvairovės

Kreminė pikantiška kokosų ir rudeninių daržovių sriuba
6
Ketas aštunkojis
29
Burgundiška jautiena
19
Sviežūs itališki makaronai su burgundiška jautiena
16
Bulviniai blynai su varškės kremu ir rausvąja skandinaviška silke
13
Rausvajo tuno kepsnys
25
Meniu

Užkandžiai
Ant sviesto keptos argentinietiškos tigrinės krevetės su midijomis
16
Traškios gruzdintos tigrinės krevetės
16
Keptos naminės sūrio spurgytės
Natūralios arba aštrios
7
Kalmarų žiedai tešloje
7
Svogūnų žiedai tešloje
6
Rožinio tuno tartaras
14
Jautienos tartaras
14
Kepta duona
su kietojo sūrio padažu (1.3.5.7)
6
Užkandžių asorti
prie vyno (1.3.5.7)
14
Marinuotų alyvuogių asorti
6
Mažiesiems
Kapotos vištienos kepsneliai su bulvytėmis fri
Arba bulvių piure
11
Skrudintos bulvytės
su padažu (1.3.7)
6
Kepti varškėtukai
8
Kepti lietiniai blyneliai be įdaro
6
Šviežūs itališki makaronai su sūriu ir grietinėle
8
Desertai
Šokoladinis desertas „Fondantas“
(1.3.7.)
7
Firminis restorano desertas
(1.3.7)
7
Dienos desertas
(1.3.7)
— Teirautis padavėjo
6
Natūralaus Itališko pieno ledai
(1.3.7)
— Teirautis padavėjo
7
Pieniški kokteiliai
iš natūralaus pieno ledų (1.3.7.)
— Teirautis padavėjo
6
Sulčių kokteilis „Iceberg“
su ledais (1.3.7.)
5
Salotos
Karštos antienos salotos
14
Rytietiškos rausvojo tuno salotos
14
„Cezario“ salotos su kepta vištiena
10
„Cezario“ salotos su tigrinėmis krevetėmis
13
Sriubos
Karališka žuvienė su jūros gėrybėmis
9
Šefo sriuba
7
Kreminė pikantiška kokosų ir rudeninių daržovių sriuba
6
Karštieji patiekalai
Jūros duoklė restoranui
Klausti padavėjo – dienos žuvis
18
Juodojo paltuso steikas
18
Kepta atlantinės menkės nugarėlė
18
Lašišos filė kepsnys
18
Kepta sterko filė
18
Juodieji moliuskai vyno padaže
16
Troškinti kalmai su jūros gėrybėmis
18
Sviežūs itališki makaronai su jūros gėrybėmis
16
Antienos krutinėlė
25
Brandintas jautienos išpjovos steikas
29
Ėrienos „Rump“ steiko medalionai
29
Ėrienos nugarinė su kauliuku
29
Veršiuko kepenėlių steikas
18
Vištienos krūtinėlės kepsnys
15
Sviežūs itališki makaronai su burgundiška jautiena
16
Lietinių blynelių krepšeliai su špinatais ir varške, krevečių padaže
13
Kiaulienos sprandinė grūdėtų garstyčių medaus glazūroje
16
Lietuviškas karbonadas
— su miško grybų padažu (1.3.7)
— su bbq padažu
15
Bulviniai blynai
– Su grietine ir spirgučiais
– Su miško grybų padažu
11
Bulviniai blynai su lašiša ir varškės kremu
13
Užkandžiai
Ant sviesto keptos argentinietiškos tigrinės krevetės su midijomis
16
Traškios gruzdintos tigrinės krevetės
16
Keptos naminės sūrio spurgytės
Natūralios arba aštrios
7
Kalmarų žiedai tešloje
7
Svogūnų žiedai tešloje
6
Rožinio tuno tartaras
14
Jautienos tartaras
14
Kepta duona
su kietojo sūrio padažu (1.3.5.7)
6
Užkandžių asorti
prie vyno (1.3.5.7)
14
Marinuotų alyvuogių asorti
6
Mažiesiems
Kapotos vištienos kepsneliai su bulvytėmis fri
Arba bulvių piure
11
Skrudintos bulvytės
su padažu (1.3.7)
6
Kepti varškėtukai
8
Kepti lietiniai blyneliai be įdaro
6
Šviežūs itališki makaronai su sūriu ir grietinėle
6
Salotos
Karštos antienos salotos
14
„Cezario“ salotos su kepta vištiena
10
Rytietiškos rožinio tuno salotos
14
„Cezario“ salotos su tigrinėmis krevetėmis
13
Sriubos
Karališka žuvienė su jūros gėrybėmis
9
Šefo sriuba
7
Kreminė pikantiška kokosų ir rudeninių daržovių sriuba
6
Karštieji patiekalai
Jūros duoklė restoranui
Klausti padavėjo – dienos žuvis.
18
Juodojo paltuso steikas
18
Kepta atlantinės menkės nugarėlė
18
Kepta sterko filė
18
Lašišos filė kepsnys
18
Rausvajo tuno kepsnys
25
Juodieji moliuskai vyno padaže
16
Troškinti kalmai su jūros gėrybėmis
18
Šviežūs itališki makaronai su jūros gerybėmis
16
Šviežūs itališki makaronai su burguniška jautiena
16
Antienos krutinėlė
25
Ėrienos „Rump“ steiko medalionai
29
Ėrienos nugarinė su kauliuku
29
Veršiuko kepenėlių steikas
18
Vištienos krūtinėlės kepsnys
15
Lietinių blynelių krepšeliai su špinatais ir varške krevečių padaže
13
Kiaulienos sprandinė grūdėtų garstyčių medaus glazūroje
16
Lietuviškas karbonadas
— su miško grybų padažu (1.3.7)
— su bbq padažu
15
Bulviniai blynai
– Su grietine ir spirgučiais
– Su miško grybų padažu
11
Bulviniai blynai su lašiša ir varškės kremu
13
Desertai
Šokoladinis desertas „Fondantas“
(1.3.7.)
7
Firminis restorano desertas
(1.3.7)
7
Dienos desertas
(1.3.7)
— Teirautis padavėjo
6
Natūralaus Itališko pieno ledai
(1.3.7)
— Teirautis padavėjo
7
Pieniški kokteiliai
iš natūralaus pieno ledų (1.3.7.)
— Teirautis padavėjo
6
Sulčių kokteilis „Iceberg“
su ledais (1.3.7.)
5
Gaivieji gėrimai
Energetinis gėrimas „Red Bull“
4
Naminis limonadas
Klausti padavėjo
5
Coca Cola, Sprite, Fanta, Tonic,
2,7
Gira natūrali
300ml / 500ml (klausti aptarnarnaujančio personalo)
3 / 4,5
Sultys įvairios
200ml / 1L
2,3 / 8
Šviežiai spaustos sultys
(klausti aptarnarnaujančio personalo)
4,5
Geriamasis vanduo „Vichy“
Gazuotas / negazuotas
2
Stalo vanduo 1L
Su vaisiais ir mėta
3
Nealkoholiniai kokteiliai
Orange Spritz
9
Martini Fruit
9
Kava, arbata, priedai
Juoda kava, Espreso
3
Kava su pienu
3,30
Kapučino kava
4
Pieno kava „Latte“
4
Kava su sirupais
4
Plikoma arbata
Juodoji; žalioji; vaisinė; šviežių žolelių; naminė vaisinė arbata
— citrinos griežinėlis – 0,45€
— medus natūralus – 1,40€
— pienas – 0,60€
3,30
Alkoholiniai kokteiliai
Jungle Bird
(baltas romas, aperolis, ananasų, citrinų sultys, sirupas)
10
Žaliasis Spritz
(aperatyvas P31, prosecco, min. vanduo)
10
Aperol Spritz
(aperolis, prosecco, min. vanduo)
10
Limoncello Spritz
(limoncello, džinas, prosecco, min. vanduo)
10
Mint Julep
(viskis, laimo sultys, mėta, soda, rudas cukrus)
10
Mango Gin Lagoon
(džinas, prosecco, soda, mango piure, apelsinų sultys)
10
Mimoza
(prosecco, natūralios apelsinų sultys)
10
Alus, Sidras
0,25l.
0,5l.
Grimbergen tamsus alus
4
5,20
Carlsberg
4
5,20
Kronenbourg blanc
4
5,20
Amstel beer 0,5l. skarda
4,40
Somersby kriaušių 0,33l.
4,50
Strongbow Apple Dry 0,33l.
4,50
Nealkoholinis
Švyturio 0,5l.
Brooklyn 0,33l.
Kronenbourg Blanco 0,33 l.
4
Konjakas, Brendis
40ml.
0,7l.
Courvoisier V.S.O.P
7
93
Janneau Grand Amagnak V.S.O.P
7
93
Martel V.S
7
70
Torres 10
4
42
Torres 5
3,80
38
Alus, Sidras
Grimbergen tamsus alus
0,25l. - 4
0,5l. - 5,20
Carlsberg
0,25l. - 4
0,5l. - 5,20
Kronenbourg blanc
0,25l. - 4
0,5l. - 5,20
Amstel beer 0,5l. skarda
4,40
Somersby kriaušių 0,33l.
4,50
Strongbow Apple Dry 0,33l.
4,50
Nealkoholinis
Švyturio 0,5l.
Brooklyn 0,33l.
Kronenbourg Blanco 0,33 l.
4
Konjakas, Brendis
Courvoisier V.S.O.P
40ml. - 7
0,7l. - 93
Janneau Grand Amagnak V.S.O.P
40ml. - 7
0,7l. - 93
Martel V.S
40ml. - 7
0,7l. - 70
Torres 10
40ml. - 4
0,7l. - 42
Torres 5
40ml. - 3,80
0,7l. - 38
Viskis
40ml.
0,7l.
Islay Mist 10YO
8
100
Islay Mist Original
6
70
Jack Daniel's,
Jack Daniel's Honey, Fire
5,60
65
Tullamore Dew
5
50
Jameson
5
50
Džinas, Romas, Tekila
40ml.
0,7l.
Langley's London Dry
3,60
50
Black Tears Dry Spiced
4,50
50
Old Nick White
3,50
50
Rooster Rojo 100%
Silver, Gold
4,50
55
Viskis
Islay Mist 10YO
40ml. - 8
0,7l. - 100
Islay Mist Original
40ml. - 6
0,7l. - 70
Jack Daniel's,
Jack Daniel's Honey, Fire
40ml. - 5,60
0,7l. - 65
Tullamore Dew
40ml. - 5
0,7l. - 50
Jameson
40ml. - 5
0,7l. - 50
Džinas, Romas, Tekila
Langley's London Dry
40ml. - 3,60
0,7l. - 50
Black Tears Dry Spiced
40ml. - 4,50
0,7l. - 50
Old Nick White
40ml. - 3,50
0,7l. - 50
Rooster Rojo 100%
Silver, Gold
40ml. - 4,50
0,7l. - 55
Degtinės
40ml.
0,7l.
Elit Vodka
5,50
70
Finlandia
3,60
40
Scandi
3,60
40
Trauktinės, Vermutai
40ml.
0,7l.
Rigas Black Balzam
3,30
28
Bacherovka
3,30
28
Martini 100ml.
3,60
32
Jagermeister
3,80
40
Degtinės
Elit Vodka
40ml. - 5,5
0,7l. - 70
Finlandia
40ml. - 3,60
0,7l. - 40
Scandi
40ml. - 3,60
0,7l. - 40
Trauktinės, Vermutai
Rigas Black Balzam
40ml. - 3,30
0,7l. - 28
Bacherovka
40ml. - 3,30
0,7l. - 28
Martini 100ml.
40ml. - 3,60
0,7l. - 32
Jagermeister
40ml. - 3,8
0,7l. - 40
Raudonasis vynas
150ml.
0,75l.
Frescobaldi Mormoreto Toscana 2017 (sausas)
128
Joseph Drouhin Maranges Premier 2019 (sausas)
69
Italo Cescon Rofosco (sausas)
8
33
Chateau Grand Bouchon Medoc (sausas)
7
30
Freixenet Primitivo Igp Puglia (sausas)
7
30
Freixenet Italian Rose (rožinis, sausas)
7
30
Barone Montalto CDF Syrah (sausas)
7
30
Iveria Valley Kindzmarauli (sausas)
7
30
Nealkoholinis vynas Freixenet (pusiau saldus)
6,50
26
Baltasis vynas
150ml.
0,75l.
Poggio alle Gazze Dell'Ornellaia Toscana (sausas)
100
Petit Chablis Domaine Du Colombier (sausas)
69
Italo Cescon Chardonnay (sausas)
8
33
Freixenet Pinot Grigio (sausas)
7
30
Barone Montalto CDF Viogner (sausas)
7
30
Cannoisseur Colombard - Sauvignon - Gros Manseng (sausas)
7
30
50° Riesling
(pusiau saldus)
7
30
Peter Meyer Riesling (pusiau saldus)
7
30
Nealkoholinis vynas Freixenet (pusiau saldus)
6,50
26
Raudonasis vynas
Frescobaldi Mormoreto Toscana 2017 (sausas)
0,75l. - 128
Joseph Drouhin Maranges Premier 2019 (sausas)
0,75l. - 69
Italo Cescon Rofosco (sausas)
150ml. - 8
0,75l. - 33
Chateau Grand Bouchon Medoc (sausas)
150ml. - 7
0,75l. - 30
Freixenet Primitivo Igp Puglia (sausas)
150ml. - 7
0,75l. - 30
Freixenet Italian Rose (rožinis, sausas)
150ml. - 7
0,75l. - 30
Barone Montalto CDF Syrah (sausas)
150ml. - 7
0,75l. - 30
Iveria Valley Kindzmarauli (sausas)
150ml. - 7
0,75l. - 30
Nealkoholinis vynas Freixenet (pusiau saldus)
150ml. - 6,50
0,75l. - 26
Baltasis vynas
Poggio alle Gazze Dell'Ornellaia Toscana (sausas)
0,75l. - 100
Petit Chablis Domaine Du Colombier (sausas)
0,75l. - 69
Italo Cescon Chardonnay (sausas)
150ml. - 8
0,75l. - 33
Freixenet Pinot Grigio (sausas)
150ml. - 7
0,75l. - 30
Barone Montalto CDF Viogner (sausas)
150ml. - 7
0,75l. - 30
Cannoisseur Colombard - Sauvignon - Gros Manseng (sausas)
150ml. - 7
0,75l. - 30
50° Riesling
(pusiau saldus)
150ml. - 7
0,75l. - 30
Peter Meyer Riesling (pusiau saldus)
150ml. - 7
0,75l. - 30
Nealkoholinis vynas Freixenet (pusiau saldus)
150ml. - 6,50
0,75l. - 26
Šampanas
0,75l.
Alfred Gratien, Brut
82
Putojantis vynas
150ml.
0,75l.
Freixenet Asti DOCG, baltas, saldus
28
Minetto Prosecco Doc Treviso, Brut
7
28
Nealkoholinis Mionetto, sausas
6
24
Šampanas
Alfred Gratien, Brut
0,75l. - 82
Putojantis vynas
Freixenet Asti DOCG, baltas, saldus
0,75l. - 28
Minetto Prosecco Doc Treviso, Brut
150ml. - 7
0,75l. - 28
Nealkoholinis Mionetto, sausas
150ml. - 6
0,75l. - 24
Alergijas arba netoleravimą sukeliančios medžiagos arba produktai:
- Glitimo turintys javai (t.y kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas)
- Vėžiagyviai ir jų produktai
- Kiaušiniai ir jų produktai
- Žuvys ir jų produktai, išskyrus žuvies želatiną
- Žemės riešutai ir jų produktai
- Sojų pupelės ir jų produktai
- Pienas ir jo produktai, išskyrus išrūgas ir laktitolį
- Riešutai (migdolai, lazdyno, graikiniai, anakardžiai, pekaninės karijos, pistacijos)
- Salierai ir jų produktai
- Garstyčios ir jų produktai
- Sezamo sėklos ir jų produktai
- Sieros dioksidas ir sulfitai
- Lubinai ir jų produktai
- Moliuskai ir jų produktai