Juodasis Vilkas

Meniu

Mūsų šefai suteiks Jums pilną įspūdžių kelionę po gastronomijos pasaulį!

Šefo pasiūlymas

Karštieji patiekalai ieškantiems įvairovės

Rožinis tunas

su keptais smidrais, šparaginėmis pupelėmis, apelsinų-figų padažu ir baltašaknių daržovių piure.

 

Puikus derinys su taure itališkojo 2021 m. PINOT GRIGIO

Jautienos befstrogenas

Patiekiame su šilkinę bulvių pure, bei keptomis daržovėmis

Puikiai dera su 2020 m. „Primitivo Puglia

Argentinietiška brandinta jautiena

Išpjovos steikas 230g. – 

Antrekotas 350g. – 

Antrekotas 230g. – 

Patiekiama su griliuotomis daržovėmis, žaliuoju sviestu ir keptomis bulvėmis.

Skonį subalansuos taurė itališkojo 2020 m. PUGLIA PRIMITIVO

Meniu

Užkandžiai

Ant sviesto keptos tigrinės krevetės

Karštos sūrio spurgytės

su naminiu padažu (7.8.10)

Kepta duona

su naminiu sūrio padažu (1.3.5.7)

Užkandžių asorti

prie vyno (1.3.5.7)

Marinuotų alyvuogių asorti

prie alaus ir ne tik (svogūnų žiedai, kalamarų žiedai, kepta duona, sūrio spurgytės, skrudintas
kamambero sūris, keptas čederio sūris, padažai)

Mažiesiems

Kapotos vištienos kepsneliai

su šviežiomis daržovėmis ir skrudintomis
bulvytėmis arba bulvių piure (1.3.7)

Skrudintos bulvytės

su padažu (1.3.7)

Virti mini koldūniukai su mėsa ir grietine

Salotos

Karštos antienos salotos su keptomis daržovėmis ir parūkytais burokėliais

(3,5,7,10)

„Cezario“ salotos

(1.3.7.11)

— su vištiena ir skrudinta šonine (1.3.7.11) – 9,49€

— su krevetėmis (1.3.4.7.11) – 10,49€

Sriubos

Karališka žuvienė

su jūros gėrybėmis (1.3.7.9.11)

„Vilko“ sočioji

mėsos sriuba (1.2.3.4.7)

Karštieji patiekalai

Antienos krutinėlė

su rūkytu burokėliu kremu, spanguolių-vyno padažu ir karamelizuotomis bulvytėmis

Kiaulienos sprandinės kepsnys

su keptom daržovėm ir bulvių skiltelėm

 

— su amerikietiška viskio glazūra (1.3.7)

Lietuviškas karbonadas

su fri bulvytėmis ir švž. daržovių salotomis (1.3.7)

— su miško grybų padažu (1.3.7)

— su bbq padažu

Vištienos krutinėlė

švž.daržovės, baltašaknių piure

— su prancūzišku sūrio padažu

— užkeptas prancūziškai

Novergiškas lašišos kepsnys

su keptomis daržovėmis, rūkytais karamelizuotais burokėliais, omarų padažu ir skrudintomis prancūziškomis bulvytėmis

Juodajo paltuso pjausnys

su šilkine bulvių piure, keptais pamidorais, marinuotais ridikais ir omarų padažu

Troškinti kalmarai

su jūros gėrybėmis, daržovėmis grietinėlės-vyno
padaže (1.4.7.14)

Juodieji moliuskai

su kepintais svogūnais balto vyno-grietinėlės padaže, skrudinta duonele arba keptomis bulvytėmis (4.14.7)

Rožinis tunas

su keptais smidrais, šparaginėmis pupelėmis, apelsinų-figų padažu ir baltašaknių daržovių piure

Bulviniai blynai su priedais

— spirgučiai su grietine, grybų padažas, tik grietinė

— su lašiša ir varškės kremu

(pasirinktinai)

Desertai

Firminis „Juodojo vilko“ šokoladinis desertas „Fondantas“

(1.3.7.)

Virtuvės šefo siūlomas pyragas

(1.3.7)

Natūralaus Itališko pieno ledai

(1.3.7)

— su saldainukais, plakta grietinėle ir karamelės užpilu

— su vaisiais, plakta grietinėle ir uogų užpilu

— su „Oreo“ sausainiais, plakta grietinėle ir šokolado užpilu

— be priedų

Pieniški kokteiliai

iš natūralaus pieno ledų (1.3.7.)

— pasiflorų

— braškių

— mėlynių

— bananų

Glotnutis

(1.3.7.)

— pasiflorų

— braškių

— mėlynių

— bananų

Sulčių kokteilis „Iceberg“

su ledais (1.3.7.)

Alkoholiniai kokteiliai

Blackberry Claver Club

(džinas, mėlynių piurė, citrinų sultys, sprite)

9,99€

Agurkinis džinas

(džinas, nat. citrinų sultys, mineralinis vanduo, agurkai, bazilikas)

9,99€

Jungle Bird

(baltas romas, aperolis, ananasų, citrinų sultys, sirupas)

9,99€

Strawberry Highball

(degtinė, prosecco, vanilės sirupas, braškių, pasiflorų tyrės)

9,99€

Cabaret

(degtinė, citrinų sultys, šeivamedžio sirupas, tonikas)

9,99€

Grapefruit Paloma

(silver tekila, citrinų, greipfrutų sultys, švepsas vaisinis)

9,99€

Lady Maryot

(džinas, sausas vermutas, pasiflorų tyrė, citrinų sultys)

9,99€

Black Curant Highbalt

(black curant balzamas, baltas vermutas, prosecco, mėlynių piurė)

9,99€

Šeivamedžio Spritz

(prosecco, šeivamedžio sirupas, greipfrutų sultys, min. vanduo)

9,99€

Žaliasis Spritz

(aperatyvas P31, prosecco, min. vanduo)

9,99€

Aperol Spritz

(aperolis, prosecco, min. vanduo)

9,99€

Limoncello Spritz

(limoncello, džinas, prosecco, min. vanduo)

9,99€

Gaivieji gėrimai

Energetinis gėrimas „Red Bull“

3,99€

Coca Cola, Sprite, Fanta, Tonic, Vaisinis

2,49€

Gira natūrali

200ml / 500ml (klausti aptarnarnaujančio personalo)

1,99 / 3,99€

Sultys įvairios

200ml / 1L

1,99 / 7,00€

Šviežiai spaustos sultys

(klausti aptarnarnaujančio personalo)

3,49€

Mineralinis vanduo „S. Pellegrino“

Gazuotas / negazuotas

2,80€

Geriamasis vanduo „Vichy“

Gazuotas / negazuotas

1,80€

Stalo vanduo 1L

Su vaisiais ir mėta

2,99€

Kava, arbata, priedai

Juoda kava, Espreso

1,99€

Kava su pienu

2,40€

Kapučino kava

3,49€

Šalta vasaros kava su ledais „Gliase“

3,99€

Pieno kava „Latte“

3,49€

Kava su sirupais

3,49€

Plikoma arbata

Juodoji; žalioji; vaisinė; šviežių žolelių; naminė vaisinė arbata

— citrinos griežinėlis – 0,45€

— medus natūralus – 1,40€

— pienas – 0,60€

1,99€

Nealkoholiniai kokteiliai

Braškių su imbieru

4,99€

Tropinių vaisių brizas

4,99€

Agurkinis bazilikas

4,99€

Pomidorinis pikantiškas „Lengvas rytas“

4,99€

Naminiai limonadai

Klasikinis citrinų

3,99€

Žaliųjų obuolių

3,99€

Braškinis

3,99€

Pasiflorų

3,99€

Alergijas arba netoleravimą sukeliančios medžiagos arba produktai:

  1. Glitimo turintys javai (t.y kviečiai, rugiai, miežiai, avižos, spelta, kamutas)
  2. Vėžiagyviai ir jų produktai
  3. Kiaušiniai ir jų produktai
  4. Žuvys ir jų produktai, išskyrus žuvies želatiną
  5. Žemės riešutai ir jų produktai
  6. Sojų pupelės ir jų produktai
  7. Pienas ir jo produktai, išskyrus išrūgas ir laktitolį
  8. Riešutai (migdolai, lazdyno, graikiniai, anakardžiai, pekaninės karijos, pistacijos)
  9. Salierai ir jų produktai
  10. Garstyčios ir jų produktai
  11. Sezamo sėklos ir jų produktai
  12. Sieros dioksidas ir sulfitai
  13. Lubinai ir jų produktai
  14. Moliuskai ir jų produktai